Paintball er altid populært

Paintball har i en årrække, men er fortsat en super populær aktivitet, der passer til en lang række lejligheder.  Paintball er oplagt at udføre både ved en polterabend, en firmafest, ved afslutningsfester eller ved almindelige udflugter eller aktivitetsdage.

Planlægger du at arrangerer paintball Jylland, så er det oplagt at tage kontakt til Paintballfabrikken, der holder til i Tørring i det central Jylland. Hos Paintballfabrikken har de det altid sjovt, og råder over et personale, der hygger om gæsterne og skaber rammerne om gode oplevelser. To store paintball baner er omdrejningspunktet hos Paintballfabrikken, og banerne bygges løbende op, så der hele tiden er mulighed for at prøve kræfter med forskellige udfordringer. Personalet på stedet består af et team bestående af en flok engagerede unge mennesker, som altid er klar til at sikre kunderne gode løsninger. Hos Paintballfabrikken er de altid fleksible, og kan finde frem til løsninger, der matcher alles behov. Til at kombinere med paintballoplevelsen er der i en ny afdeling, FabriksEvent, som giver endnu flere muligheder for en række aktiviteter. Her kan der udføres aktiviteter som Bumperballs, Zorb ball, Bow Tag, Wipeout, jagtsimulator eller boltre sig på en skydebane.

Hos Paintballfabrikken bruger de paintball kugler, der kun indeholder naturlige stoffer, der hverken er skadelig for naturen eller deltagerne i spillet. Farven i kuglerne går let af i vask, men naturligvis er det anbefalelsesværdigt at møde op i et sæt tøj, der kan tåle at blive beskidt. Desuden får man de bedste oplevelse ved at havde fodtøj, der sidder godt på foden, på når man besøger Paintballfabrikken. Det er faktisk let og hurtigt at komme i gang med paintball, og ikke så omfattende som mange tror. I princippet er det at sammenligne med en tur i biografen, men dog meget mere aktivt.

Paintballfabrikken råder over store overdækkede borde og bænke, hvor deltagerne har mulighed for at nyde medbragt mad og drikke. Men det er også muligt at bestille mad gennem Paintballfabrikken, der også kan sørge for at tænde op i grillen på dagen. Der er gode parkeringsforhold hos Paintballefabrikken, toiletforholdene er gode, og du bliver altid mødt med nyvasket udstyr og opfyldte våben, så du blot skal koncentrere dig om at få en dag med gode oplevelser.

Kenneth Kristensen