0

De bedste trafikkegler på markedet

Trafikkegler er ganske enkelt uundværlige, når det kommer til trafikken. Hvad enten det drejer sig om trafik på vejene eller trafik på en byggeplads eller lignende, så er trafikkegler med til at skabe opmærksomhed, overblik og tryghed. Hos Ramudden Vejsikring finder du altid et solidt udvalg af markedets bedste trafikkegler.

Robuste trafikkegler

Hos Ramudden forhandler vi udelukkende robuste og slidstærke trafikkegler, som kan klare lidt knubs samt vind og vejr. En trafikkegle er ofte placeret et udsat sted og skal kunne klare lidt af hvert. Derfor finder du selvfølgelig trafikkegler hos Ramudden, som er lavet af stærkt HDPE plast. Du finder både cylinder trafikkegler, hvis du har brug for en kegle, der rækker længere op i højden, men også de traditionelle kegleformede trafikkegler. Vi forhandler også modeller med LED lys foroven, som især i de mørke måneder er med til at skrue op for sikkerheden og overblikket. Alle vores trafikkegler er naturligvis selvlysende, så de kan ses i mørke. Vi forhandler derudover også ekstraudstyr til trafikkegler, såsom rød/hvid farvede kæder, der kan være med til at yderligere afgrænse et område.

Skab tryghed for dig og dem omkring dig

Når det kommer til sikkerhed i trafikken, kan man aldrig få nok. Med de rette trafikkegler kan du være med til at skabe et trygt miljø for dig og dem omkring dig, hvad enten det er medarbejdere eller trafikanter. Den rette skiltning i trafikken kan betyde forskellen mellem liv og død, så det er vigtigt at have det rette udstyr. Har du spørgsmål til, hvilke trafikkegler eller måske hvilke påbudstavler, som dit projekt har brug for, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Ramudden Vejsikring.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *