Gravering af en professionel

Har du noget, der skal graveres, så vælg en dygtig gravør; smuk gravering kræver passion, innovation og høje standarder. Det finder du hos Gravør Dynesen, der har stor erfaring med alle typer gravering, og som ikke er bange for nye udfordringer.

Tre generationer af godt håndværk

Siden 1928 har godt håndværk og høj kvalitet gået hånd i hånd hos Gravør Dynesen. Tre generationer har varetaget virksomheden, og alle har lagt vægt på det gode håndværk. 

De fleste opgaver løses for store industrikunder, men medarbejderne tager også gerne imod en kunstner eller privatperson, der skal have lavet et enkelt stempel eller andre små opgaver.

Har du et kompliceret stykke arbejde, der skal laves, er Gravør Dynesen også det rette sted at henvende sig. Her bydes udfordringer nemlig velkommen med et smil, fordi holdningen er, at det er gennem hårdt arbejde og udfordringer, man udvikler sig mest,

Laser- og fræsegravering samt overfladebehandling

Hos Gravør Dynesen kan du få lasergraveret dine produkter næsten som du ønsker. Det er en højteknologisk metode, hvor der bruges lys til at skære i materialet, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvad, der kan graveres i. Metoden er hurtig og effektiv og derfor særligt velegnet til masseproduktion.

Den mere klassiske fræsegravering udføres også hos Gravør Dynesen. Den udføres ikke længere i hånden, men med moderne teknologi, der sikrer dig en 100% præcis fordybning i dit materiale. Fræsegravering er særligt god på store flader, der skal have en stor gravering, men kan også bruges til stempler og mindre skala.

Har du et materiale, der kræver en særlig overfladebehandling, så tilbyder Gravør Dynesen både glasblæsning, korundblæsning og mikrostråling. Førstnævnte bruges som en nænsom overfladebehandling af eksempelvis rustfrit stål og aluminium, mens korundblæsning er en lidt grovere version af glasblæsningen. Mikrostråling er en skånsom metode til at rense finere overflader for grat og slagger efter en lasergravering.

Camilla Skøtt