Akupunkturnåle til klinikken

Tilbyder du akupunkturbehandlinger i din klinik, og er du på jagt efter en god leverandør af akupunkturnåle, så kig med her; acupunctureshop.com har specialiseret sig i salg af akupunkturnåle samt -udstyr til konkurrencedygtige priser.

Et bredt udvalg af nåle

Med mere end 10 millioner akupunkturnåle på lager, bør det være muligt, at finde den nål, der passer til din opgave. Inden du begynder at kigge vores sortiment igennem, kan det være en idé at overveje, hvilken type du ønsker dig. Skal det eksempelvis være med plastikhåndtag eller et snoet kobberhåndtag, skal klingen være silikonebelagt eller uden silikone og skal nålene være pakket i 1-stk. eller 5-stk.? Herefter skal du overveje den rette størrelse, og det kan ofte være en fordel at prøve sig lidt frem – har du behov for prøvenåle kan du kontakte acupunctureshop.com på tlf. 76 94 08 77.

Nedenfor ser du en udvalg af de nåle, vi fører, samt en kort beskrivelse af nålen.

ASP Permanåle

En helt traditionel akupunkturnål

CAIR

CAIR Super Silicon er et mærke, der er udviklet af acupunctureshop.com og som dækker over 11 forskellige typer nåle. Du finder silikonebelagte nåle med riflet plastikhåndtag, silikonebelagte nåle med et meget fint kobberhåndtag, der giver en stivere nål, nåle med sølvhåndtag samt stålnåle, der er produceret af japansk, kirurgisk stål.

Cloud & Dragon

Cloud & Dragon er verdens største producent af akupunkturnåle og her finder du både nåle med kobber- og  sølvhåndtag samt silikonebelagte nåle og stålnåle. Desuden 3-kantsnåle, Auriculonåle og presnåle.

NeoAcu

Med NeoAcu får du en elegant løsning, der giver dig et sikkert, hurtigt og næsten smertefrit indstik. Nåleapplikatoren har plads til 70 nåle, og du skal derfor ikke hele tiden finde nye nåle, men har dem lige ved hånden.

Seirin

Seirin er kendt verden over for sin høje kvalitet og du finder akupunkturnåle med både plastikhåndtag og snoet stålhåndtag samt presnåle og spinex.

 

 

Camilla Skøtt