0

På camping eller roadtrip – værd at vide

Mange danskere ynder at rejse sydpå, når sommerferien banker på døren, fordi de trænger til sol, sommer og varme. Bare at ligge og dase ved en pool hele dagen, mens børnene leger. Måske læse en god bog og drikke et par farverige drinks med paraply. Denne type ferie kræver ikke ret meget af en. Man skal bare læne sig tilbage og nyde de næste syv eller fjorten dage.

Andre foretrækker mere primitive ferieformer som f.eks. camping, kør-selv-ferie eller decideret bilferie – også kendt som roadtrip. Denne ferie er mere krævende, fordi man ikke har plads til ret meget bagage eller udstyr. Derfor får du her nogle tips til noget smart og pladsbesparende udstyr, som du kan tage med på din tur.

Multitool

Et multitool er helt perfekt til campingferien eller bilferien – og endda også vandreturen, hvis det er sådan en, du skal på. Et multitool, også kaldet en svejserkniv, er en lille ting til lommen, der indeholder alt det essentielle; en kniv, skruetrækker, sav, saks, oplukker… You name it. Der er forskel på antallet af tools i et multitool, så vælg det, der passer til dit behov. Tag f.eks. et kig på Leatherman multitool eller et andet godt mærke.

Oppusteligt grej

Ting, der kan pustes op, er gode til den slags ferier, fordi de ikke fylder ret meget, når de pakkes ned. Om det er en luftmadras eller en hovedpude er sådan set lige meget. Idéen er den samme. Pust det op, brug det, tag luften ud.

Trangia

En trangia eller en primus er et kompakt minikøkken, der indeholder alt, du skal bruge af gryder og pander. Så kan du lave mad og koge vand direkte over ild, som du laver ved hjælp af sprit eller gas. Et must-have til enhver campingtur eller bilferie!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *