0

Tur til hovedstaden: 3 ting at se i KBH

København er en fantastisk by med masser at byde på, og selvom der i øjeblikket er corona, er der mange ting at glæde sig til, når byen for alvor lukker op, og man kan mærke energien i gågaderne. Der er så mange ting at se, at vi ikke kan have det hele med her på listen, men vi giver dig tre bud på, hvad du absolut skal opleve.

Shoppingmiljøet

Strøget er det første, man skal opleve, når man kommer til København. Utallige af spisesteder og butikker, som det helt sikkert kræver mere end en dag at udforske. Hvis du kommer fra andre steder i Danmark, vil du her finde specialbutikker og spisesteder, som du ikke finder der, hvor du kommer fra. Uanset om du vil købe tøj, kager eller legetøj i København, er der et sted.

Nyhavn

Det ultimative bloggersted, hvis du mangler noget indhold til Instagram. Her finder du de ikoniske bygninger tæt ved havnen i et væld af forskellige farver. Hvis du samtidig kommer om sommeren, vil du finde en stemning og et menneskemylder, som du ikke finder andre steder i landet. Restauranterne er dog ofte dyre i dette område, og vi anbefaler, at man finder små perler i gågaderne i stedet for ved havnen.

Nørrebro

Nørrebro har primært været i nyhederne for de mange uheldige episoder, der har været de seneste par år, men området har utroligt meget at byde på. Der hersker en meget anderledes stemning på barer og spisesteder, samtidig med at man vil møde mange unge med forskellige kulturelle baggrunde – på den gode måde.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *