0

Gode møbler til køkkenet

Hvis du er glad for at lave mad og stå i køkkenet, så er du sikkert også interesseret i måder at optimere og opgradere dit køkken på. Måske savner du mere plads, måske ønsker du at rykke rundt, eller måske er det en effektivisering af arbejdsgange, du er på udkig efter. Dette blogindlæg kommer omkring to gode og brugbare møbler til køkkenet, som du kan indrette med.

Væghylder og -reoler

En god måde at skabe mere plads i køkkenet på er at investere i nogle gode væghængte hylder eller reoler. Hvis du altså har en ledig væg – eller bare dele af en. Bor du småt, kan vægopbevaring nemlig være en fordel, da det skaber plads ved gulvet, hvilket giver en følelse af mere plads i selve rummet. Med væghylder kan du også udnytte i højden. Måske har du ikke plads til en hel væg med hylder, med en enkelt hylde eller to kan også gøre det. Her kan du stille dine tallerkener, glas og serveringsfade, som tåler at stå fremme, er pæne at se på og som du bruger ofte. Sørg for, at du får fat i en rustfri reol, da der kan komme meget fugt i et køkken.

Ekstra arbejdsbord

Mange møbelforhandlere forhandler ekstra arbejdsborde til køkkenet, og det er oplagt, hvis du mangler bord- eller opbevaringsplads. Et arbejdsbord til køkkenet kan placeres, hvor du vil, så det passer til din indretning, og vælger du et bord med hjul, kan du også rykke rundt med det, selvom alle dine ting står derpå. Måske skal du bruge det til buffetbord inde i stuen eller som hjemmebar til festen. Så kan du bare låse hjulene op og trille det derhen, hvor du skal bruge det. Det kan også bruges som en køkkenø, hvor du kan drikke din morgenkaffe.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *