Mindsk smerter og muskelspændinger med back on Track

Back on Track er navnet på en serie af led- og muskelbandager til mennesker, heste og hunde. Tekstilerne er en kombination af gamle kinesiske erfaringer og moderne, videnskabelig teknologi, og de fungerer ved at bruge kropsvarme til at skabe infrarød langbølgestråling – en varmestråling der er velkendt og dokumenteret virkningsfuld.

Kreamiske partikler skaber varmen

Muskel- og ledtekstilerne er lavet af polyesterfibre og polypropylene, der fyldes med en keramisk pudder. De keramiske partikler bliver varmet op af brugerens kropsvarme og reflekterer derefter varmestålerne tilbage til kroppen.

Infrarød varmestråling øger blodcirkulationen, og en øget blodcirkulation medvirker til at lindre muskelspændinger og forbedre yderevnen. Back on Track’s produkter kan altså bruges som et forebyggende element, ligesom de kan bruges til at komme hurtigere igennem et skadesforløb.

Til mennesker, heste og hunde

Back on Track laver produkter til både mennesker og dyr. Du kan for eksempel finde bandager til knæ, håndled, albue, ankel og skinneben ligesom der er rygbælter, nakkevarmer, t-shirts, trøjer og benklæder i serien – for ikke at nævne sengetøj og tæpper. Det er altså muligt, at finde et tekstil, der dækker lige præcis det område, du oplever som problemfyldt. Tekstilet øger blodcirkulationen i det specifikke område og lindrer på den måde smerter og muskelspændinger.

Til heste finder du tekstiler, der dækker alle dele af kroppen; ben, hals, nakke og hale samt traditionelle dækkener, skridt- og nyredækkener, sadelunderlag og rygvarmere. Alt sammen med det formål at styrke hestens velbefindende og beskytte den så godt som muligt.

Er det din hund, der har brug for den infrarøde varmestråling, så finder du hundedækkener, madrasser, tæppe og bandager til alle områder. De er brugbare ved både led- og muskelsmerter, men også til at holde hundes muskler varme ved eksempelvis agility, jagt og lignende.

Kvaliteten er i centrum

 

Alle Back on Track’s produkter produceres på egen virksomhed i Kina, og for at sikre den høje kvalitet undersøges hvert eneste produceret parti på det nationale institut for meteorologi i Beijing. Du kan derfor handle produkterne velvidende, at den høje kvalitet undersøges og opretholdes hele tiden.

 

Camilla Skøtt