Gør havedrømmen til virkelighed

Har du store drømme for din have, men ikke helt fantasi, kræfter eller tid til at få dem ført ud i livet? Med sparring og hjælp fra BUUS, som er anlægsgartner i Århus, kan du få lige præcis den have, der passer til dig, dit hus og dit temperament. Du bliver ikke talt efter munden, men de professionelle anlægsgartnere sørger for at jeres ønsker bliver opfyldt på en måde, der holder i mange år frem.

Havens vægge

Hække, mure og hegn fungerer som havens vægge, og kan være med til at dele den op i mindre uderum. Du kan skabe personlighed, struktur og små hyggekroge i forskellige hjørner, så haven og solen kan nydes hele dagen.

Læg for eksempel en terasse hvor I kan sidde ugenert eller et legehjørne til børnene. Væggene kan “bygges” af de materialer, der passer til jeres ønsker, fx granit eller levende hegn.

Havens gulv

Om det skal være natursten, granit, keramiske fliser eller granitskærver, der skal danne havens gulv, kan være svært at finde ud af. I har ganske givet nogle ønsker, men passer de også til huset og familiens behov? BUUS anlægsgartner kan hjælpe med at finde frem til den belægning eller beplantning, der passer bedst til dig og din have uden at gå på kompromis med jeres drømme.

En have der passer til jer

Ved at få hjælp fra BUUS anlægsgartner sikrer du dig en have, der holder i mange år. Der bliver taget højde for din drømme og ønsker, men samtidig også for den tid og mængde af arbejde, du ønsker at lægge i haven. Hvis en have skal kunne nydes, er det vigtigt, at den passer til de mennesker, der bor i huset, så den ikke bliver uoverskuelig.

Med hjælp fra en anlægsgartner får du råd og vejledning og i sidste ende en have, der afspejler din personlighed.

Camilla Skøtt