Massagestol er ren velvære

Der findes næppe noget bedre end at blive kærtegnet og få løsnet op i kroppen ved hjælp af god massage, men kyndige hænder er ikke altid ledige, og så er det en god idé at investere i en massagestol

Efter en lang dag på arbejdet kan det være den attraktive gulerod for enden af en arbejdsdag at komme i tanke om på vejen hjem, at der venter en skøn session med massage fra en god massagestol derhjemme.

En massagestol kender dig bedre end gode massagehænder gør, for du kan indstille massagestolen til at massere de specifikke områder, som du kan mærke, trænger til en kærlig omgang massage. Du kan også bestemme, hvor længe massagestolen skal blive ved, så du ikke udsætter en anden person for bøvlet og besværet ved at skulle fortsætte med at massere dig, hvis du kan mærke, du trænger til mere: Du får derved god samvittighed.

Du har måske oplevet efter en længere forretningsrejse, hvor du spottede en massagestol i lufthavnen og lige havde lidt til at slå ihjel, så du kunne afprøve, om en massagestol var noget for dig, og du kan helt sikkert huske den fornemmelse af indre velvære, en ren meditation oplevelse, mens du fik løsnet op i dine myoser, mens du sad i stolen.

Den oplevelse kan du give videre til dine medarbejdere ved at foreslå chefen at afsætte penge til at købe massagestole til firmaet, som medarbejderne kan benytte sig af.

På den måde øger man frynsegoderne ved at være ansat i firmaet, og man kan sende glade medarbejdere hjem til familien, så de allerede fra arbejdspladsen af kan blive afstresset efter en tur i massagestolen, og hvem vil ikke gerne have en firmapolitik, hvor man slår sig på at have et afstressende arbejdsmiljø?

Der findes mange forskellige slags massagestole med alskens funktioner, så afsøg markedet og finde dem, der passer bedst til dig og/eller dine medarbejdere.

Anders Lundtang Hansen