Knudedan.dk – rengøringsmidler til lav pris

Når forårsrengøringen står for døren i anledning af sommerens snarlige komme, gruer de fleste for såvel selve rengøringstjansen som de medfølgende indkøb. For at hjemmet skal kunne blive ordentligt rengjort skal der nemlig forefindes rengøringsmidler af forskellig art i hjemmet. De mest basale er gulvsæbe, afkalker, afløbsrens og salmiakspiritus, som mange anvender som en form for universalmiddel til såvel aftørring af film som desinfektion.

Men disse remedier er i reglen langt fra tilstrækkeligt. Er man i besiddelse af sæbebehandlede gulve, kan disse ikke tåle de gængse, skrappe gulvrengøringsmidler eller brun sæbe, men skal behandles skånsomt med sæbespåner. Til oliebehandlede gulve skal man bruge en særlig plejesæbe, og særligt krævende områder, som for eksempel trappeopgangen, skal gerne have en særlig trappesæbe med desinfektionsmiddel.

Rengøringsmidler til badeværelset

Badeværelset er et kapitel for sig. Ud over sanitetsrengøring – det vil sige, desinficering af spejle, håndvask, badekar og brusekabine – kan fliser på vægge og gulve i badeværelset også kræve særlig pleje. Fliser af natursten skal med jævne mellemrum plejes med voks, da de ellers bliver porøse og suger vand. Herved opstår grimme aflejringer af kalk og okker, som kan være vanskelige at slippe af med igen.

Samtidig skal der anvendes særlige rengøringsmidler til rengøring og desinficering af toilettet. En toiletrens af høj kvalitet forhindrer opbygning af kalkaflejringer ved skyllekanten, hvor bakterier har særdeles gode vækstbetingelser. Bræt og sæde skal ligeledes desinficeres med jævne mellemrum. Til dette formål er det nødvendigt med et effektivt produkt, som ikke skader emaljen, og som samtidig kan forhindre dårlig lugt fra toilettet.

Spejle og vinduer på badeværelset er særligt udsatte for kalkaflejringer i forhold til resten af huset, da badeværelset fyldes med damp, hver gang der tages bad. Her skal du have fat i produkter til vinduespolering, som kan opløse fedt, skidt og snavs, og samtidig er skånsom mod glassets overflade.

Find rengøringsmidler i høj kvalitet til privat og erhverv hos Knudedan.dk

Hvis du har tabt pusten, og næsten ikke orker at gå på indkøb for at opstøve alle disse forskellige typer rengøringsmidler, er hjælpen nær. Hos Knudedan.dk finder du produkter til privat rengøring, kontorrengøring og industrirengøring – alle til lave priser og i rigelige kvantum. Du behøver således kun at gå eet sted hen, og du behøver ikke engang at rejse dig fra skrivebordet. Hos Knudedan.dk finder du svanemærkede produkter til din daglige rengøring. Dette er din sikkerhed for at rengøringsproduktet er skånsomt overfor såvel din ejendom som miljøet. Se mere på Knudedan.dk

Astrid Pedersen