0

Billig og hurtig mad: Her er dine muligheder

Lad os bare være ærlige. Du hader at bruge adskillige timer foran komfuret, og det forstår vi godt. Det er jo bare aftensmad, og det behøves ikke være noget særligt hver aften. Det skal helst gå lidt stærkt, og så må det i øvrigt gerne være billigt. Vi giver dig her overblikket over, hvad du kan gøre, hvis aftensmad er noget, du ikke gider prioritere.

Måltidskasse lige til døren

Med færdiglavet mad leveret til døren undgår du helt sikkert mange timer på både indkøb og madlavning. Og så kan det faktisk nu om dage gøres så billigt, at det meget hurtigt bliver det værd. Maden kommer færdigpakket lige til din dør, og du skal blot varme det efter instrukserne på pakken – og så kan du nyde et ganske udmærket måltid, som med den rigtige pakke også kan være relativ sund.

En pizza fra den lokale

Der er efterhånden så mange pizzeriaer, at priserne er så billige, at det er svært at tale sig selv ud af et besøg hos den lokale. Det er ikke det sundeste – men du kan mange steder for bare 50 kroner få både en stor pizza og en sodavand, og det kan simpelthen være for godt til at sige nej til.

En rugbrød på risten

Noget af det mest simple, men alligevel noget af det mest undervurderede, er en rugbrød på panden. En rugbrød i sig selv kan godt være ret kedelig, men med en sprød kant og noget godt pålæg kan du for ganske få penge få et velsmagende måltid.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *