0

3 typer af rengøring, du kan drage nytte af

I disse tider er rengøring særligt vigtigt, og du kan som virksomhed eller forening finde gode tilbud på forskellige typer rengøring og rens af dine boliger og ejendomme. Vi giver dig her 3 typer af rengøring, som har hver sine fordele, når du vil sætte ejendommen i tiptop stand.

Jo, der er noget, der hedder social rengøring

Og det er ikke, fordi dem, der gør rent, står og snakker konstant. Tværtimod er de seriøse rengøringsfolk, som påtager sig rengøringen i udsatte boligkomplekser og områder, hvor beboerne ikke selv kan klare det af den ene eller anden årsag. Social rengøring henvender sig specielt til boligforeninger og offentlige boligkomplekser for ældre.

Erhvervsrengøring på abonnement

Abonnement er måske meget sagt, men erhvervsrengøring med fast aftale er en god idé for enhver virksomhed, som gerne vil fremstå relativt professionel. Det kan være med til at overbevise nye kunder, men næsten endnu vigtigere kan du undgå sygdom og fravær blandt dine medarbejdere med den rigtige type rengøring. Dette er også en mulighed for institutioner og andre offentlige bygninger med mange kvadratmeter.

Specialrens til den særlige bygning

Vil du gerne bevare en helt særlig bygning, eksempelvis en kirke eller en gammel borgmesterbygning, som måske er bygget med noget porøst materiale, skal du have specialrens. Specialrens er en anden type behandling end typisk facaderens, da den tager højde for bygningens tilstand og materiale, hvilket i sidste sikrer en lang holdbarhed for den specifikke bygning.

Ved specialrens bruges blandt andet tøris i stedet for sandblæsning, da sandblæsning godt kan efterlade mærker. Det gør tøris ikke, når det bruges på dine facader.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *