0

Motiver sportsudøvere med en pokal

Står din sportsforening for at afholde det næste store stævne i distriktet? Hvis svaret er ja, skal vinderen naturligvis have mulighed for at kunne dokumentere sin sejr med en pokal! Pokalen er i mange år blevet benyttet som et bevis på, hvis man har gjort særligt bemærket inden for sportens verden. Det behøver ikke nødvendigvis udelukkende at være, hvis man har vundet en turnering – det kan lige såvel være fordi, man har udvist særligt godt kammeratskab.

Hvorfor er en pokal vigtig?

En pokal er et trofæ, som man ofte gemmer i mange år. Dermed fungerer det som et minde, som man altid kan bruge til at tænke tilbage til dengang, hvor man f.eks. vandt finalen i sidste øjeblik. Derudover øger det motivationen for de deltagende aktører, hvis de ved, at der er en præmie på spil. Og hvem vil ikke gerne have engagerede deltagere til sit sportsarrangement?

Hos jef.dk udbyder de pokaler til alle formål – hvad end der er tale om det store regionsmesterskab i bordtennis eller den interne klubkonkurrence i svømmeforeningen.

Hvilken pokal skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige pokaler. Hvilken pokal, der skal vælges, bør afgøres efter formålet. Hos jef.dk har de inddelt deres brede udvalg af pokaler i følgende kategorier:

  • First Class-pokaler: disse er af allerhøjeste kvalitet og har de mest spektakulære designs. Pokalerne velegner sig især til større sportsstævner.
  • Business Class-pokaler: disse er også af høj kvalitet, men ligger dog niveauet under first class-pokalerne. Designet er klassisk, men adskiller sig alligevel fra de øvrige pokaler.
  • Economy Class-pokaler: kendetegner sig ved klassisk design og høj kvalitet, som dog er niveauet under first- og business class.
  • Budget Class-pokaler: dette er de billigste pokaler. De er fremstillet i klassiske flotte designs. Mange af dem er produceret i ABC plast, men det tager dog intet fra udseendet. Disse velegner sig til de mere uformelle formål, hvor det ikke er nødvendigt med en pokal i høj prisklasse.
  • Vandrepokaler: disse velegner sig til formål, hvor pokalen, som navnet antyder, vandrer fra vinder til vinder. Her er der mulighed for, at de forskellige vindere kan få graveret navn og f.eks. årstal på pokalen løbende.

Hvis du ønsker at blive klogere på udvalget af pokaler og de forskellige muligheder for gravering, kan du med fordel besøge jef.dk og tage et uforpligtende kig.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *