0

Gør kajakturen nemmere med en kajakvogn

Synes du til tider, at kajakturen kan være hård allerede inden, du har fået kajakken ned til vandet? Ønsker du at gøre kajakturen mindre hård og mere overskuelig? Ønsker du at bruge dine kræfter på at sejle i stedet for at slæbe? Så findes der en løsning til dig.

En kajakvogn kan gøre hele din kajaktur mere overskuelig. Med en kajakvogn slipper du nemlig for at slæbe kajakken fra bilen til vandet – og tilbage igen. Derimod kan du lade vognen gøre arbejdet, og bare nøjes med at trække. Kajakken kan let monteres på vognen, hvorefter du let kan trække kajakken til vandet. Herefter fjerner du vognen, der let kan medbringes i kajakken, så du uden besvær også kan få kajakken med tilbage til bilen igen.

En kajakvogn til netop dit behov

Der findes en række forskellige typer kajakvogne, og der findes helt sikkert én, der opfylder netop dit behov. Om du har en kajak, en kano, en jolle eller andet, så findes der en kajakvogn til dig.

Vognene har forskellige vægtkapaciteter, og da vognene ofte er lavet i aluminium eller rustfrit stål, kan de typisk klare mellem 75 og 125 kg. Hertil kommer også, at fordi de er lavet i det materiale, så ruster de ikke. Vognene er lavet til både at kunne køre på ujævne terræn og i sand. Derfor kan en kajakvogn bruges, uanset hvor du ønsker at sejle. Derudover skal du ikke være bange for at punktere, for vognene har nemlig punktérfrie dæk.

Kajakvognene er lavet således, at de let kan samles og skilles af igen, så de ikke optager meget plads. Udover, at de ikke optager meget plads, så vejer de heller ikke meget, og det er derfor muligt at medbringe vognen i kajakken. Desuden skal du ikke være bekymret for, om din kajak bliver skadet under transport på kajakvognen, da der netop er taget højde for, at kajakken ikke bliver beskadiget under transporten. Med skumgummibelægninger på vognen bliver din kajak nemlig beskyttet, uanset hvilket underlag, du kører på.

Så hvis du ønsker at gøre din kajaktur nemmere, så er en kajakvogn dét, du skal have fat i. Du sparer energi på at slæbe kajakken, som du i stedet kan bruge på at sejle i den – og måske endda sejle en længere tur, nu hvor du bruger mindre energi på at slæbe.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *