0

Miniguide til rengøring af bilen

Mange af os danskere vælger at sende bilen til rens og vask, men det kan faktisk gøres meget billigere med noget udstyr derhjemme – og så kan man gøre det flere gange med det samme udstyr. Vi kommer her med en lille guide til, hvad du skal huske, når gør bilen ren derhjemme indkørslen selv.

Sæderens

Har du nogensinde slået på et sæde og funderet over den støvsky, der trængte op gennem sædet? Hvis ikke, så burde du måske prøve det, fordi der kommer virkelig meget støv op. Og det er ikke specielt lækkert. Med sæderens kan du komme det meste af dette støv til livs, og du vil kunne mærke, at luften i bilen vil være meget bedre efterfølgende. Der er dog andet, du kan gøre for at få en bedre luft i bilen.

Skumlanse

Hvis du ikke har hørt om en skumlanse før, forstår vi dig godt. En skumlanse er rigtig god, hvis du har en bil, som også har et par ridser, da den trænger ind og fjerner snavset i disse ridser, inden du vasker den. Det giver er bedre og mere skånsomt resultatet i sidste ende.

Duft til bilen

Når du har rengjort bilen, bør du have en duft i bilen, som kan bevare den sunde luft. Det hjælper ikke på gennemstrømningen af luft, men du holder dårlige lugte væk. Hvis du gerne vil rense luften fra bunden, skal du have renset airconditionen og de luftveje, der måtte være. Der kan ophobe sig mange bakterier her, som også kan godt være en kilde til dårlige lugte i bilen.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *