0

3 tips til et interessant udtryk i hjemmet

Er du også træt af at gå under og corona og kigge på de samme ting igen og igen? Hvis du som så mange andre danskere føler, at det er tid til at pifte tingene lidt op, så forstår vi dig godt – og derfor kommer vi i denne artikel med et par solide bud på, hvordan du får et anderledes udtryk ind i dit hjem.

Colours by Copenhagen

Det behøves ikke være så dyrt igen at skabe et helt anderledes udtryk. Med pærer fra Colours by Copenhagen får du en unik mulighed for at skabe en helt særlig belysning i de helt rette omgivelser. Du får her pærer, der skaber mønstre med deres belysning, og de kommer i alle mulige forskellige størrelser, så lige præcis din fatning også er en mulighed.

Stil dine ferietrofæer frem

Har du været meget ude at rejse, men passer de ikke helt ind i dit hjems stil? Så er det måske på tide for alvor at prøve det an. Ikke alene giver de et unikt præg, men du kan også gøre dit hjem meget mere personligt, og du vil helt sikkert glædes over de gamle minder, når du træder ind af døren.

Få pangfarve på væggene

Hvis du for alvor er træt af de samme farver og den samme indretning, så kan du ændre alt ved at skifte farverne på væggene. Vil det virke bedre? Det ved vi ikke. Men du vil uden tvivl få et nyt og spændende udtryk til væggene, som i den grad vil skabe røre i vandene, når du får gæster.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *