0

Kvalitetsdråber til livsnyderen

En god flaske vin er altid godt lige at have ved hånden. Både til at fejre de store mærkedage, festlige middagsselskaber og hverdagens hyggelige stunder. Hos Jyskvin.dk har de et bredt sortiment af nøje udvalgte kvalitetsvine til enhver lejlighed. Du finder en bred vifte af rødvine, hvidvine og økologiske vine, så du med garanti kan finde en drue, der passer til din gane. Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du prøve en af deres mange smagskasser. De tilbyder populære vintyper som Champagne, Amarone, Zinfandel, Bordeaux og Châteauneuf-du-Pape. Fælles for dem alle er, at de kommer fra omhyggeligt håndplukkede producenter.

Uanset, om du skal fejre en konfirmation, et bryllup, en fødselsdag, holde et selskab eller en sommerfest, har Jyskvin.dk vinflasken, der passer til. De tilbyder også levering af vine til restauranter, og er erhvervslivets partner, når det kommer til vingaver, vin til receptioner, kantiner og meget mere.

Dråberne er af den bedste kvalitet, importeret fra hele verden. De står selv for at være i kontakt med de små vinbønder, som det eneste mellemled mellem dig som kunde. Netop på grund af den personlige kontakt, er man sikret at modtage det bedste på markedet.

Øl fra alle verdenshjørner

Hvis du ikke just er til vindruer på flaske, tilbyder de også hos Jyskvin.dk, mange forskellige slags specialøl. Både hvedeøl, Indian Pale Ale, Porter, Stourt og meget mere. Her kan fremhæves mærker som Hornbeer, Kiuchi Brewery og Baladin, der alle kommer fra hver deres verdensdel. Her siges blot lidt om sortimentets alsidighed.

Spiritusspecialisterne hos Jyskvin.dk har mange års erfaring og ekspertise. De er derfor altid klar til at hjælpe dig med den rigtige vejledning og rådgivning. Du kan altid kontakte dem indenfor butikkens åbningstid telefonisk på tlf. 86 40 44 44 eller på mail: jyskvin@jyskvin.dk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *