Vedligehold dit høreapparat med blandt andet Siemens batterier

Når man langt om længe har fået et høreapparat, der passer til ens nedsatte hørelse, stort set mangel på hørelse eller lignende, så skal man også gøre sit for, at apparatet kan yde den bedste assistance for, at du kan høre godt.

Høreapparatet bliver en uundværlig ven i ens dagligdag, så man skal sørge for at gøre sit ypperste for, at det ikke kommer til skade, får skidt og snavs i sig, og at man husker at udskifte de enkelte dele, hvis det bliver nødvendigt.

At undgå uheld og slag på høre-enheden burde ikke være så svært, da apparatet det meste af tiden sidder forsvarligt godt fast tæt på ens hoved, som man alligevel i det daglige gør sit for ikke bliver udsat for slag eller lignende.

Det er mest, når man tager apparatet ud, at man skal huske at lægge det et sted, hvor det ikke kan blive udsat for slag, glide væk eller blive taget af for eksempel nysgerrige børn. Dertil er en god opbevarings-boks et godt sted at lægge ens høreapparat.

Generelt er det også en god idé at tage høreapparatet ud om natten, når man sover, hvilket det også bliver anbefalet, at man gør, så man ikke møfler rundt om natten og kunne komme til at pådrage slag på høreapparatet.

Skulle man være i tvivl, om ens høreapparat er gået lettere i stykker, så man kan altid besøge ens udbyder eller en reparatør, der har med den slags aggregater at gøre, for hellere et besøg for meget end et for lidt, når det trods alt handler om ens hørelse og dermed en udholdelig hverdag.

En ting, man også skal huske at udskifte, er batterierne til høreapparatet, og det kunne tænkes, at der skal bruges siemens batterier til høreapparater, du bruger.

Pas på din hørelse bedst muligt, for skulle den forsvinde, kan det være for bestandig.

Anders Lundtang Hansen