Kloakarbejde – landsdækkende service for private, offentlige institutioner og erhverv

Uanset om du er husejer eller virksomhedsejer – eller måske ansat i en offentlig institution – så er kloakarbejde et tilbagevendende punkt på dagsordenen. Om ikke dagligt eller ugentligt så i hvert fald årligt. Samarbejder du med en professionel virksomhed med mange års erfaring i bagagen, så er du sikret en høj service og et effektivt stykke arbejde. I hvert fald hos Norva24.

Norva24 – hvem er det?

Hvis du ikke selv arbejder i brancen, så har du muligvis aldrig hørt om Norva24. Det er en landsdækkende organisation, der har samlet en lang række kloakvirksomheder under samme tag. Som udgangspunkt opererer de mest i Hovedstadsområdet og på Fyn, men de hjælper gerne med at finde den rette samarbejdspartner andre steder i landet.

Når det kommer til kloakservice, så arbejder Norva24 kun med autoriserede kloakmestre, og de tilbyder allesammen en bred vifte af ydelser til både private, offentlige institutioner og erhverv. Det kan for eksempel være:

– Inspektion af afløb og kloaksystemer med kamera.

– Etablering af omfangsdræn.

– Renovering og reparation af kloakrør.

– Montering af højvandslukke.

– Montering og eftersyn af rottespærre.

– Etablering, vedligehold og udskiftning af pumpebrønde, sandfang og fedtudskillere.

Har du andre projekter i tankerne, så tøv ikke med at kontakte Norva24. Her bliver udfordringer nemlig modtaget med gåpåmod, og sammen kan I måske finde frem til en alternativ løsning, der passer til lige netop dine behov.

Tilknyttet Teknologisk Instituts kontrolordning

Hos Norva24 er det vigtigt, at kunden altid føler sig i trygge hænder. Derfor har virksomheden valgt at være medlem af Danske Kloakmestre, ligesom de er tilknyttet Teknologisk Instituts kontrolordning for udførelse af kloakarbejde. Det er din garanti for et professionelt og effektivt stykke arbejde, der lever op til alle krav på området.

Har du en kloakserviceopgave, der trænger til at blive løst, så er det nu, du skal gribe telefonen. Norva24s motto lyder: “Vi hjælper dig altid!” – så mon ikke de også kan finde en løsning på dit problem.

Camilla Skøtt