Flotte flag fra Dahls-flag.dk

Flag bliver i dag brugt til mange forskellige formål. Ved fødselsdage og andre særlige lejligheder hentes Dannebrog frem for at fejre det særlige ved dagen. Mange danske haver er udstyret med en flagstang, hvor flaget kan hejses, og her bringer det glæde og stolthed, når det blafrer i vinden. Har familien ikke en have eller en flagstang, så tyes der som regel til papirudgaven og små flag sættes rundt omkring i potteplanter eller foran indgangen til hjemmet. Det danske flag forbindes af de fleste således med hyggelige og festlige lejligheder, men det kan også have andre funktioner. 

På skibe bliver flaget brugt som symbol, mens det også han hejses på halvt ved mere bedrøvelige begivenheder som eksempelvis dødsfald.

Flag med flere formål

De fleste hjem har flag liggende i skuffer eller skabe, som bliver taget frem fra tid til anden, for at symbolisere særlige lejligheder. Men flag bliver også brugt som symbol for en lang række andre ting. Mange firmaer og forretninger har eget logo, som kan udformes på et flag og gøre smuk reklame. 

Kolonihaver har også ofte eget flag, som hejses når sæsonen er skudt igang og bliver hængende til den slutter igen, mens der også findes flag for forskellige politiske overbevisninger – eksempelvis det smukke regnbueflag. 

Dahls Flagfabrik er en god gammel kending

Dahls-flag er et dansk firma, der første gang så dagens lys i året 1864, da Manufakturhandler i finere metervarer og silkeflaghandel S.L. Hansen fra Præstø åbnede dørene for et saddelmagerværksted på adressen Gammeltorv 24. Herfra blev der blandt andet solgt flag og faner i fine materialer. Siden da har det lille saddelmagerværksted udviklet sig og er vokset til en succesfuld virksomhed med mange års erfaring i at fremstille flag. 

Staben af medarbejdere er vokset og med den er også erfaringen vokset. Idag råder Dahls Flagfabrik over en lang række erfarne, dygtige og passionerede medarbejdere, som hver dag medvirker til fremstillingen af flag. 

Flag til alle lejligheder

Hos Dahls-flag.dk finder man flag til alle lejligheder. Er man eksempelvis på udkig efter et bordflag, som kan stilles frem til fødselsdage i familien finder man et stort udvalg af disse, mens der også forhandles et bredt udvalg af smukke stænger til bordflag fremstillet i stål, belagt med 24 karat guld eller med en smuk marmorfod. Dahls-flag.dk forhandler også alt indenfor flagstænger og vimpler i forskellige prisklasser og kvaliteter. Vil man have fremstillet et specielt flag til sit firma eller til andre formål er dette også muligt hos Dahls, som har mange års erfaring indenfor fremstilling af logoflag. 

Katrin Sørensen