0

Indret din bolig efter din smag – uden at bruge en formue

Betyder det noget for dig, at dit hjem både er hyggeligt og rart at være i samtidig med, at du gerne vil have, at din indretning afspejler hvem du er? Men er du samtidig ikke typen, der har lyst til at spendere en formue på at gøre din bolig til et behageligt sted at være? Så er House Doctor måske et af de mærker, du bør holde øje med. Denne danske producent af boliginteriør spænder vidt og formår at mikse både moderne med retro, og elegant med råt.

Rammerne for dit liv

Vi arbejder ganske vist mere og mere, men hjemmet er og bliver alligevel vores base og danner rammen om de mest personlige øjeblikke i vores liv. Derfor betyder det enormt meget for vores velvære, at vi kan slappe af og have det rart når vi er hjemme. På den måde får vi også mere ud af de timer vi bruger udenfor hjemmet og på arbejdet, fordi et rart hjem betyder, at vi er ladet op til de udfordringer dagen måtte bringe.

Boligtilbehør til enhver smag

Det danske designmærke House Doctor leverer virkelig boliginteriør til enhver slags bolig, samtidig med at prisen er overkommelig og kvaliteten i top. Er du til den romantiske indretningsstil kan du gå efter deres smukke glasvaser, mønstrede pudebetræk i pastelfarver og skønne boligartikler i messing. Ønsker du at tilføre et råt look til din bolig, så gå efter deres betonlysestager og stentøjsvaser. Er du mere til den hyggelige og omfavnende boheme stil, så gå efter flettede tæpper og stentøjsservice. På trods af den lange række af stiltyper der er at finde i House Doctors produkter, er der stadig en tydelig rød tråd gennem alle deres kollektioner. Derfor kan alle deres produkter mikses og matches med hinanden, til at skabe dit helt eget unikke look til dit hjem.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *