0

Bliv administrationselev og få styr på kommunikationen

Drømmer du om et administrativt job, hvor du står for kommunikation og koordinering? Så skal du overveje uddannelsen til administrationselev. Det er en alsidig og fleksibel uddannelse, der giver kompetencer indenfor flere arbejdsområder. Først og fremmest vil du blive oplært i intern og ekstern virksomhedskommunikation.

Du kan tage uddannelsen hos Frode Laursen, som er et af Danmarks store transportfirmaer. Det er et firma med mange forskellige arbejdsopgaver, og som administrationselev får du lov at prøve kræfter med en del af dem. Uddannelsen indeholder både skoleophold ved Business College Syd i Sønderborg, samt praktikophold hos Frode Laursen.

Her fylder praktikken mest, da skoleopholdet kun optager 8 uger ud af de 2 år, uddannelsen samlet tager. Skoleopholdet giver dig faglig ballast, mens praktikkerne giver dig vigtig praktisk erfaring. Kontoruddannelsen giver dig mulighed for at vælge mellem en række forskellige afdelinger, som vil give dig kompetencer indenfor netop det felt, du ønsker at arbejde med.

Du kan søge ind på uddannelsen hvis du har bestået en af en række forskellige ungdomsuddannelser. Herunder EUX, STX, HTX, HF eller HHX. Undersøg yderligere krav på uddannelsens hjemmeside. Du har mulighed for at søge ind allerede inden du er blevet student, hvis du er bestået når uddannelsen starter.

En alsidig karrierevej, hvor du bestemmer retningen

Du har mulighed for ved endt uddannelse at blive hos Frode Laursen, som har mange forskellige afdelinger og arbejdsopgaver, du kan prøve kræfter med. Der er både under uddannelsen og senere lagt vægt på, at du får ansvar og plads til at vokse med opgaven. Det er samtidig vigtigt at du har personlige ambitioner, som du vil efterfølge.

Frode Laursen er en stor koncern, hvor du kan gøre karriere indenfor en række områder. Administrationsuddannelsen er en oplagt start, hvis du tænker at et kontorjob med ansvar er noget for dig. Desuden har uddannelsen og koncernen internationale forbindelser og muligheder, hvis du ønsker at søge til udlandet.

Som elev kommer du ikke til at være alene. Der er elever på alle afdelinger i koncernen, så du kommer til at udvikle dig sideløbende med de andre unge omkring dig. Dette giver et fællesskab under uddannelsen, som understøtter din personlige udvikling. Du har også mulighed for at udveksle erfaringer med de andre elever.

Hvis du har flair for tal og administration, og drømmer om en karriere indenfor kontorjobs, er uddannelsen som administrationselev måske noget for dig. Undersøg uddannelsen og dine karrieremuligheder allerede i dag.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *