Hunter halsbånd

Hundehalsbåndende fra Hunter er nogle af de bedste halsbånd man kan få – og det er der flere gode grunde til. 

Hunter er et brand, som siden 1980 har produceret halsbånd og liner til hunde af allerhøjeste kvalitet. Og kvalitet er til stadighed et af de vigtigste nøgleord for Hunter. Her bliver alle materialer udvalgt med stor omhu, og der bliver ikke gået på kompromis – de skal både være slidstærke, robuste og designmæssigt anvendelige. Produkterne fra Hunter er derfor primært lavet af materialer som læder, slidstærke tekstiler som kanvas eller nylon, og neopren, som egner sig til brug i alle slags vejr. Materialerne omdannes ved hjælp af kompetent håndværk til moderne accessories til hunde og katte, som kan modstå vind og vejr, samt det daglige slid de udsættes for. 

Hunter tilbyder en lang række produkter til hunde, og uanset om du er på udkig efter et nyt halsbånd en snor eller en dressurline, så kan du finde den hos dem. 

For Hunter er detaljerne vigtige og derfor er mange af deres items designet med fokus herpå. Eksempelvis er mange af de eksklusive Hunter halsbånd besat med nitter eller sten, så din hund kan få et halsbånd, der matcher dens personlighed og jeres fælles livsstil. Vil du have et helt særligt halsbånd til din firbenede buddy, så se efter Hunters moderigtige halsbånd med tørklæder på. Er du mere til et helt enkelt look, har Hunter fuld forståelse herfor, og derfor kan du også finde en lang række enkle halsbånd i ensfarvet eksklusivt læder, som sætter kvaliteten og komforten i højsædet. 

Hunter er desuden et brand, som fokuserer på sikkerhed. Derfor kan du finde flere halsbånd og liner fra Hunter, som har et selvreflekterende element, der gør det muligt for trafikken at få øje på dig og din hund, når i er ude på aftenturen. 

Katrin Sørensen