0

Frugt leveret direkte til kontoret

Hvis I går og tænker på, hvordan I kunne højne sundheden på arbejdspladsen, så er en frugtlevering et godt sted at starte. Med et stort fokus på kvalitet, service og stor variation i frugtudvalget, så kan I nemt og naturligt få lidt mere sundhed ind i hverdagen med en frugtlevering. Med en lækker frugtkasse fyldt med et varieret udvalg af altid sæsonaktuelle frugtsorter kan I motivere og engagere jeres medarbejdere på naturlig vis, frisk frugt er nemlig en god måde at værdsætte jeres ansatte med sunde personalegoder.

I kan vælge mellem varierende størrelser af frugtkasser enten med basisfrugt eller med et rent økologisk udvalg – fælles for alle mulighederne er, at de altid indeholder frisk og håndpakket frugt.

Praktisk levering – kvalitetsnydelse

Uanset hvor i landet I holder til, så kan I få leveret frugt direkte til kontoret, de pakker nemlig alt deres frugt i deres eget store frugtpakkeri her i Danmark – de er et landsdækkende foretagende, så I kan selvfølgelig altid få frisk og lækker frugt. I kan få leveret jeres frugt alle ugens hverdage; en gang ugentligt eller fem gange – det er helt op til jer.

De praktiske frugtkasser, som frugten leveres i, er udviklet af frugtkurven.dk, som Frugtkasser.dk er en del af, og de er bygget op med små rum og en sizzlepak i bunden, så frugten bliver ekstra godt beskyttet. I behøver heller ikke at binde jer i lange perioder, så I kan roligt vælge dem som jeres frugtleverandør, I kan også nemt ændre og tilpasse i jeres frugtordning, så I altid får frugt, der passer til jeres behov.

Bestil jeres frugtkasse direkte online eller kontakt dem med forespørgsler eller få et godt tilbud på en frugtordning og –levering via deres kontaktformular nederst på siden.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *