0

Futonhouse.dk hører til blandt Danmarks førende leverandører af sovesofaer

Hos Futonhouse.dk har vi et af landets største og mest imponerende udvalg af sovesofaer. I vores webshop finder du mere end 60 forskellige modeller, som alle er unikke og varierer med hensyn til design, farve, størrelse, funktion og pris. Hvis der er mangel på pladsen i dit hjem, og du gerne vil have plads til både en sofa og en seng, så er en sovesofa en oplagt ide. Med en sovesofa får du nemlig det bedste fra to verdener; en stilet sofa og plads til at bevæge dig på i dagstimerne og en komfortabel seng med god plads om natten. Hos Futonhouse.dk har vi mange kunder, som køber sovesofaer til deres gæsteværelser, da sovesofaen fylder betydeligt mindre end en seng og er mere funktionel. Der er også mange børn, som har glæde af en sovesofa, så de har plads til siddende gæster på deres værelse.

Med en sovesofa følges design, kvalitet og funktionalitet ad

Selvom en sovesofa er et praktisk og funktionelt møbel, står det bestemt ikke i vejen for hverken kvalitet eller udseende. Alle vores sovesofaer er fremstillet i en minimalistisk og elegant nordisk stil, som passer godt ind i stilfulde skandinaviske hjem med sans for detaljen. Vores sovesofaer produceres af kvalitetsrige materialer i hele palletten af farver. Derfor har vi med garanti også en sovesofa i den farve, som du er på udkig efter. Madrasserne i vores sovesofaer er nøje udvalgt med henblik på at give dig den højst mulige sovekomfort. I designet af vores sovesofaer har vi været særligt opmærksomme på at gøre dem betjeningsvenlige. Vores  sovesofaer omdannes fra sofa til seng på forskellig vis, men fælles for dem alle er, at det kun kræver en meget lille indsats, før du kan forvandle ethvert rum til et soveværelse.

Futonhouse.dk er din sovesofaekspert

Hos Futonhouse.dk er vi eksperter i sovesofaer, og du er til enhver tid velkommen til at benytte dig af vores høje ekspertise. Vores webshop er naturligvis e-mærket, hvilket er din garanti for en tillidsfuld handel. Vi vægter kundeservice højere end de fleste, og derfor er leveringen på vores regning, når du vælger at købe din sovesofa hos os. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af sovesofaer, har du altid mulighed for at kontakte vores dygtige og venlige medarbejdere, som sidder klar med gode råd og fagkyndig vejledning på telefon +45 86 10 47 70 og mail info@futonhouse.dk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *