Find det bedste inden for håndarbejde hos Sommerfuglen.dk

Findes der noget bedre end at hygge under tæppet med stearinlys, en kop te og en omgang strikketøj? Det må uden tvivl være indbegrebet af afslapning og hygge, og dette har Sommerfuglen.dk valgt at imødekomme med deres store udvalg af strik, garn og broderi. 

En ren Alladins hule af garn, strik og broderi 

Sommerfuglen er blandt andet beskrevet som “en ren Alladins hule af garn, strik og broderi”, og det oplever man både i deres butik og på deres webshop. De har store ambitioner, og Sommerfuglen er derfor i dag blevet en af Skandinaviens største strik- og broderiforretninger.  

Deres udvalg på webshoppen byder først og fremmest på et stort udvalg af forskellige garntyper i mange forskellige kvaliteter og farver. Du finder blandt andet garn fra de danske leverandører Isager, Hjelholt uldspinderi, Mohair by Canard mm., men også fra Canada, USA, Japan, Irland, Norge, England og Tyskland. Sommerfuglen har samlet alt det bedste fra den store verden. Du kan naturligvis også finde strikkepinde, hæklenåle, knapper og andet pynt i udvalget. 

Broderi er også blevet meget populært den seneste tid, og webshoppens udvalg byder derfor også på forskellige typer broderigarn, broderistof og forskellige typer tilbehør såsom broderirammer og nåle. 

Faguddannede og engagerede medarbejdere hos Sommerfuglen 

Sommerfuglen er dog ikke kun leverandør af strik, garn og broderi, men også bøger fyldt med opskrifter. Desuden tilbyder de også en lang række af forskellige kurser, der er spændende og lærerige. 

Klik ind på deres hjemmeside Sommerfuglen.dk og gå på opdagelse i det fine udvalg, hvor der med garanti findes noget, der falder i din smag. Hvis du er i tvivl om det mindste, så skal du bestemt ikke holde dig tilbage med at søge gode råd og vejledning. Hos Sommerfuglen er der altid faguddannede medarbejdere til rådighed, der har et godt kendskab til produkterne, men også selve håndarbejdet. 

Michelle Løhde