Gør bygningen mere sikker med adgangskontrol

Har jeres bygning ikke et adgangskontrolsystem? Eller er det af ældre dato? Så er det en god ide, at I overvejer at få et smart moderne system, så I kan gøre bygningen mere sikker. Det er lige meget, om det er din virksomhed eller dit hjem, som der er tale om. Der findes i dag nogle meget avancerede systemer, der gør, at det er nemt for jer at kontrollere, hvem der kommer ind i opgangen, hvem der bruger elevatoren og lignende. På den måde kan I effektivt forhindre tyve og andre uvelkomne personer i at komme ind i bygningen. 

Det kan være svært at vælge mellem de systemer til adgangskontrol, som der findes. Når I skal have et system, bør I dog altid se på det fra scantron.dk. De har nogle af landets bedste og mest sikre systemer. Der er virkelig mange muligheder for at tilpasse systemet til lige præcis jeres bygning. Det gør, at I på alle måder kan sikre bygningen bedst muligt. 

Når du bor i opgang, er det for eksempel rart, at I kan styre fra lejlighederne, om I vil lukke folk ind eller ej. I bør altid kun lukke folk ind, som I kender. Det er med til at mindske risikoen for, at der er nogle, der bryder ind i nogle af lejlighederne. 

I virksomheden bør I også have fokus på at sikre stedet mod indbrud. En virksomhed har ofte mange døre. Ved at sætte en lås på, hvor man skal have chip eller medarbejderkort for at komme ind, bliver det muligt for jer at kontrollere, at der ikke kommer uindbudne gæster ind den vej. 

Der er dog også mange andre steder, hvor et system til adgangskontrol kan være rart. Det kan for eksempel være i omklædningsrummet, så de ansatte har mulighed for at læse deres ting inde, når de er på arbejde. 

Emilie Jacobsen