Få lys og elegance med franske døre

Gør dit hjem lyst og imødekommende

Frankrig har i mange år været kendt for at levere produkter med stil og elegance. Når det kommer til døre i hjemmet, er dette da heller ingen undtagelse. For landet der er mest kendt for deres rødvine og oste har også lagt navn til døre, der er udstyret med glas og sprosser. Franske døre er blevet meget populære i danske hjem, da de både giver et virkelig godt lys og samtidig er meget elegante at se på. Med glasset i dørene får du både en praktisk lydisolering samtidig med, at du ikke mister overblikket over, hvad der foregår bag den lukkede dør. Du kan dermed holde øje med dine børn, uden du nødvendigvis behøver at blive forstyrret af deres leg. De franske døre kan altså både skabe et godt samvær i din familie, samtidig med at der lukkes af for unødig støj. Endelig kan franske døre også forbedre sikkerheden i dit hjem, da de kan fungere som branddøre.

Klassisk arkitektur eller et moderne udtryk

Hos Vahle leverer vi lige de franske døre, der passer til dit hjem. Ønsker du eksempelvis, at dine døre skal passe til den mere klassiske arkitektur, som findes i gamle bygninger og herregårde, så vil franske døre med sprosser være et naturligt valg. Har du derimod en nyere bolig, kan Vahle levere franske døre uden sprosser med én stor glasflade, hvilket giver et mere moderne udtryk. Det afhænger helt af hvilket byggestil, der er valgt i dit hjem. Vores franske døre fås både som dobbelte døre eller som tre- eller fire- fløjede døre. Igen afhænger det af hvilken bygning, der skal have nye franske døre.

Solidt håndværk i flere generationer

De bedste franske døre på markedet får du leveret af Vahle A/S. Som danske dørproducenter har vi i flere generationer skabt franske- og almindelige døre af en utrolig høj kvalitet. Vi forener en dansk håndværkstradition med funktion og design. Dette giver nogle virkelig lækre døre, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Søren Black