0

En sikker e-mail løsning er en vigtig investering i din virksomhed

Stort set alle danske virksomheder og institutioner benytter sig af digital kommunikation. Der bliver ikke sendt mange breve længere, og e-mails har overtaget deres funktion. Derfor er det blevet ekstremt vigtigt, at virksomheder sørger for at have en sikker e-mail løsning.

Mange virksomheder, offentlige som private, håndterer personfølsomme oplysninger dagligt. Det er af ypperste vigtighed, at disse oplysninger behandles korrekt, og ikke lækkes eller ender i de forkerte hænder. Skulle det ske, at det meget sandsynligt, at ansvaret lægges på virksomhedens skuldre.

Derfor har de fleste virksomheder en interesse i at udbyde en sikker mail-løsning til kunder, klienter og medarbejdere. Tænk bare på lægehuse, der håndterer særdeles private og personfølsomme oplysninger i stort antal.

Som virksomhed har du altså en interesse i at få implementeret en sikker løsning, hvis du ikke allerede har det. Og den nemmeste måde at gøre det på, er at alliere sig med en ekspert på området.

Der findes mange danske IT-virksomheder, som udbyder sikre og brugervenlige online-løsninger til store såvel som små virksomheder. Deres fornemmeste job er at holde sig opdateret på gældende retningslinjer for GDPR og datahåndtering, så du ikke behøver sætte dig ind i det.

Desuden har de den digitale ekspertise til at sætte et brugbart system op, som passer til din virksomheds behov. Nogle af de typiske løsninger, der efterspørges, er:

  • Sikres kontaktformularer til hjemmesider
  • Kryptering og signering af e-mails
  • En dedikeret og sikker mailboks til virksomheden

Gør din virksomhed mere sikker og troværdig

Den digitale sikkerhed er ekstremt vigtig i dag, og derfor er potentielle kunder ofte opmærksomme på, hvordan en virksomhed håndterer deres oplysninger. Med en sikker mail-løsning kan du signalere overfor dine kunder, at du er det helt rette valg.

Samtidig er det også en fordel for dine medarbejdere at arbejde i en virksomhed, hvor den digitale sikkerhed tages seriøst, og deres personlige oplysninger forvaltes ordentligt.

Det er en nødvendighed for de fleste virksomheder i dag at have en sikker hjemmeside, en sikker mail-boks og sikre løsninger til kundekontakt. Mangler du en af delene kan du kontakte en udbyder, som hurtigt kan finde en løsning til dig. Mange udbydere tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte virksomhed. Det er et særdeles nyttigt partnerskab at indgå i vores digitale tidsalder.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *