En anbefaling til et solcenter i København

Hvis der er noget, der er så sikkert på linje med “amen” i kirken, og at man skal betale skat af ens løn, så er det, at det danske vejr er af den noget lunefulde art for at sige det mildt.

Vi er aldrig garanteret en solrig sommer, da vi befinder os på de nordlige breddegrader, hvilket gør det ekstra eftertragtet af bære en smuk brunlig kulør specielt omkring sommermånederne eller gerne hele året, hvis det er muligt.

Desværre har de færreste af os råd til at besøge de varme lande så ofte, som man gerne ville, for at skaffe en solbrun krop med hjem. Der findes heldigvis lettere løsninger til at blive brun på kroppen, som ikke indebærer en sol, der skifter temperatur, og så kan det også lade sig gøre i regnvejr.


Med jævnlige besøg i et solcenter kan du også få en solbrun hud.

Vi snakker selvfølgelig om at bevæge sig indenfor i et solcenter, og denne artikel er en anbefaling af et bestemt solcenter København ved navn CopenhagenTAN. Vi vil i det følgende beskrive mange af de muligheder og fordele, der er ved at besøge dette solcenter.

Du kan selvfølgelig vælge den klassiske behandling i deres solarium, hvor der er installeret aircondition og mulighed for at høre god musik, så du ikke keder dig, mens du får den ønskede kulør.

Der er også mulighed for at vælge en spraytan-behandling, hvis du ikke er til solarie-besøg hver gang. Her kan du vælge en behandling med eller uden vejledning.


Ved at frekventere CopenhagenTAN slipper du for lunefuldt vejr, andre mennesker og sand mellem tæerne, mens du bliver brun – blandt mange andre fordele.

Blandt stedets mange valg er også en lysbehandling, der forynger huden og samtidig gør den glat og blød.

Og så har stedet også happy hour, rabatkort-ordning og mange andre fordelagtige muligheder, der garanterer dig en solbrun hud året rundt.

Anders Lundtang Hansen