0

Med Yale Doorman får du en sikker, fleksibel og moderne nøgleløsning til hjemmet

Vi kender det alle sammen. Det sker ofte på den dag, hvor man i forvejen er forsinket, og man stresser ud ad hoveddøren for – BANG! – at huske at man har glemt sin nøgle, og nu er døren låst bag én. Mange af os er heldige nok til at kende nogen andre, der har en ekstranøgle, og så kan problemet ofte løses i løbet af en dag. Men hvad hvis nu man har mistet sin nøgle mere permanent? Med Yale doorman behøver du ikke bekymre dig om den slags mere.

Yale Doorman er et system udviklet til at udrydde alle de problemer, den traditionelle nøgle bringer med sig. Det er et låsesystem til døre, baseret på koder eller trådløse brikker, og både kode og briksignatur kan nulstilles og skiftes når du vil. Du behøver altså aldrig bekymre dig om, om du har glemt en nøgle eller måske fået den stjålet. Hvis du er bekymret for at nogen kender din kode, kan du bare skifte den!

En mere sikker løsning til både familier og enkeltpersoner

Du kommer aldrig til at være afhængig af en ekstranøgle, hvis du installerer dette smarte system. Og desuden behøver du aldrig låne nøgler ud til andre. Skal du have besøg af venner eller familie, kan du let lukke dem ind ved at lade dem vide hvad koden er.

Skal du have håndværkere på besøg, kan du udlevere koden til dem, og så snart de er færdige, skifte den til noget andet. Så let kan det være – fri for bøvl og overlevering af nøgler.

Systemet er let at installere, og kræver ikke at du udskifter din dør, blot låseindmaden. Læs allerede i dag mere om systemet, som kan forbedre både komforten og sikkerheden i din hverdag!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *