Få hurtigt en flot og høj hæk

Det er ikke sjovt, at dine naboer kan se lige ind i din have. Derfor er det rart, at du hurtigt kan sætte noget op, der kan forhindre deres udsyn, og så du igen kan have noget privatliv i haven. Mange vil nok overveje et hegn, når de gerne hurtigt vil have ly for nysgerrige blikke i haven. Men et hegn er ikke nær så flot at kigge ud på som en hæk. Derfor bør du helt klart vælge en flot og grøn hæk i stedet. 

“Men med en hæk vil der jo gå lang tid, før den bliver så tæt, at mine naboer ikke kan se ind i den,” vil du nok indvende. Og det er da også rigtigt, at der ofte kan gå lang tid. Det skyldes dog primært, at de planter, du kan købe, ofte er nogle, der ikke er så store. 

Men hvis du køber dine hækplanter fra webshoppen primafaerdighaek.dk, får du nogle hækplanter, der er langt større. Det gør, at du hurtigt kan få en god og tyk hæk, hvor det ikke er muligt for andre at se igennem den. 

På webshoppen kan du vælge mellem en lang række forskellige former for hækplanter. Du kan selvfølgelig få nogle af de mest populære hækplanter som bøg og liguster hos dem. Men du kan også få en lang række forskellige andre former for planter. Det er for eksempel lidt mindre brugte hækplanter som kristtorn, bærmispel og spirea. 

Hvilken form for hæk du gerne vil have, kommer helt an på dine præferencer. Først og fremmest handler det om at finde ud af, hvor høj en hæk du gerne vil have, hvor tæt den skal være, og om den skal være stedsegrøn eller ej. Nogle hækplanter kan holde deres smukke grønne farve hele året, mens andre får visne blade om vinteren. 

Emilie Jacobsen