0

Få en udendørs affaldsbeholder

Det er efterhånden ved at gå op for os alle, at vi bliver nødt til at passe bedre på vores planet. Ellers går den simpelthen i stykker. Vi sviner nemlig alt, alt for meget. Vores fabrikker sviner luften til, vores skrald sviner naturen til og vores plastik flyder rundt i havet. Det siger sig selv, at det er uholdbart.

Det kan hurtigt komme til at virke uoverskueligt for det enkelte individ eller for den enkelte virksomhed. Hvordan kan små spillere forandre noget som helst, når problemerne er så store? Omvendt kan vi heller ikke vente på løsninger fra det politiske system. Det går simpelthen for langsomt. Derfor bliver alle, også de små aktører, nødt til at handle.

Rene gader

Heldigvis behøver du, din virksomhed eller din arbejdsplads ikke løse hele problemet. Hvis en masse små aktører tager et lille skridt hver, så vil det faktisk kunne ændre rigtig meget. Det behøver ikke engang at være særlig dyrt. I hvert fald ikke i første omgang. Man kan nemlig starte med de helt små tiltag, og så langsomt bygge mere og mere på. Slutresultatet vil blive særdeles bæredygtigt.

Spørgsmålet er selvfølgelig, hvor man skal starte. Jeg vil foreslå, at man starter med at tænke over sit skrald. Det er nemlig en nær ting, som de fleste kan være med på. Så behøver man ikke at tænke over CO2 udledninger eller andre komplicerede begreber.

Skrald på gaden er nemlig et stort problem. Først og fremmest er det ulækkert. Derudover risikerer det at forurene. Derfor skal man have et sted at smide skraldet i stedet for på gaden. Det første tiltag, kunne derfor være, at din virksomhed eller arbejdsplads skaffede sig en udendørs affaldsbeholder.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *