Badehaette.dk

Badehaette.dk har svømmeudstyr til hele familien. Når du handler hos os, får du altid topkvalitet til bundpriser. Vi handler nemlig direkte med producenterne, og dermed slipper du for at betale for mellemled, der kun gør prisen højere. Det er derfor, vi kan tilbyde gode mærker i et prisleje, hvor alle kan være med – barn som voksen og mand som kvinde. Vi henvender os til hele familien Danmark. Det, som vores kunder har til fælles, er lysten til at købe den bedste vare til den lavest mulige pris.

Som navnet antyder har badehaette.dk et stort udvalg af badehætter – faktisk Danmarks største. Det betyder naturligvis, at du kan finde badehætter i et hav af forskellige materialer, farver og pyntet med forskellige motiver. Men vi sælger også en lang række andre produkter. Svømmebriller med eller uden styrke, dykkermasker, snorkelsæt og brusehætter er blot eksempler på, hvad vores brede sortiment kan friste med. Desuden har vi et lækkert udvalg af personlig pleje med velvalgte produkter, der rummer alt fra selvbrunere til æteriske olier.

Vi har et sortiment af nøje udvalgte mærker, som alle passer ind i vores filosofi om høj kvalitet til en lav pris. Derfor støder du både på verdenskendte brands som Adidas og Speedo, men også mindre og nyere mærker som for eksempel Meteor, Keeris og Spokey. På den måde kan vi tilbyde vores kunder de bedst mulige produkter. Så uanset om du leder efter oppustelige badedyr til strandturen, svømmevinger til børnene eller dykkerbriller til den professionelle svømmetræning, kan du stole på, at vi har sørget for, kvaliteten er i top.

Vi leverer dine varer hurtigt og billigt. Når du bestiller på en hverdag, sender vi normalt varen den samme eller efterfølgende hverdag. Og det behøver ikke at koste mere end 36 kroner. Som kunde kan du oprette en konto på badehaette.dk og opnå en række fordele. En konto giver dig nemlig mulighed for at gennemføre køb hurtigere, gemme flere leveringsadresser, se status på dine ordrer og oprette ønskesedler, som nemt kan deles med venner og familie.

Badehaette.dk er en del af sportsstuff.dk, som blev stiftet i 2010. Fire år senere besluttede vi os for at specialisere os indenfor svømmeudstyr. Og det er vores kunder særdeles tilfredse med – tjek bare vores fremragende anmeldelser på Trustpilot. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage nyheder om, hvornår vi har rabatter og konkurrencer på vores hjemmeside. Desuden har vi en international hjemmeside, der hedder swim-cap-city.com.

Ida Kragh Pedersen