HAY – moderne lethed til hjemmet

Hvis der er noget designvirksomheden HAY formår, så er det at skabe smukke, moderne møbler til hjemmet, der har en lethed over sig, som mange af konkurrenterne har svært ved at mobilisere. HAY sofaborde er et godt eksempel, og netop disse produkter har endda flere anvendelser; brug dem som traditionelle sofaborde, sideborde eller bakkeborde.

Smukke farver

Udover selve designet har HAY en anden spidskompetence: De formår i den grad at vælge og sammensætte farver. Det betyder, at mange af deres møbler, tekstiler og interiør fås i et væld af lækre farver. Også deres sofaborde som de måske er særligt kendt for.

DLM-bordet

Et af møbelvirksomhedens mest populære sofaborde er Don’t Leave Me-bordet (DLM-bordet). Faktisk har det vel nærmest opnået karakter som moderne klassiker. 

Det lille bord er da også både finurligt, flot og praktisk med det lille håndtag, der tillader dig at tage det med rundt. En funktion der giver bordet et hav af muligheder i brug: lille sofabord, sengebord, sidebord, bakke til morgenmad på sengen eller bordet du stiller kaffen an på og tager med, når du sætter dig ud i haven med en god bog.

HAY bakkebord

Bakkebordet Tray Table har også vundet manges hjerter med det stringente, men smukke udseende. Det fås i flere forskellige størrelse, og har ligesom DLM-bordet mange anvendelsesmuligheder. Særligt fordi du kan sammensætte det i forskellige højder og skabe et flot og levende miljø. Brug dem som grundlag for en række smukke stillebens eller som sofaborde. Eller nøjes med et enkelt og lad det være det bord, der bærer din yndlingslampe. Det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Overkommelige priser

En af de faktorer der har gjort HAY så populært både herhjemme og i udlandet er, at de i den grad mestre kunsten at skabe fede og overraskende produkter, der går rent hjem hos forbrugeren – til en overkommelig pris. Det er ikke mange steder i dag, du finder lækre designmøbler til gode priser, men det gør du med HAY.

Camilla Skøtt