Vælg en fjernstyret bil – til gave eller egen fornøjelse

Som lille drømte du måske om at eje en eller flere smarte fjernstyrede biler, som du kunne køre med på såvel stuegulvet som på villavejen – eller på skateboard banen. Med en fjernstyret bil kan man hurtigt slå flere timer ihjel, især hvis den fjernstyrede bil holder en vis kvalitet, ikke løber for hurtigt tør for batteri, og er bygget til at kunne klare vanskelige manøvrer og et terræn, som er lidt mindre jævnt end et parketgulv. En fjernstyret bil skal have en vis motorkraft, førend den er rigtig sjov og udfordrende at lege med. Og nu, hvor du er blevet voksen, og måske selv har fået børn, er det oplagt at investere i en fjernstyret bil af høj kvalitet, som I begge kan have glæde af.

Vælg den rette fjernstyrede bil – gå efter kvalitet og motorkraft

I dag findes fjernstyrede biler i mange flere størrelser og typer, end det har været tilfældet før i tiden. Når du går på opdagelse i det store marked af fjernstyrede biler, både, fly og helikoptere, vil du opdage et vidtstrakt univers af modeller, som du aldrig har set før. Fjernstyrede biler fås i alle størrelser, lige fra den aller mindste mikrobil, som kan ligge i en håndflade, til de helt store benzindrevne modeller af rigtige biler, som kan fås så store som 1/5 af den originale bils størrelse.

Til begynderen – og især hvis du planlægger at forære dit barn en fjernstyret bil – anbefales dog de mindre, batteri drevne modeller. Disse biler har stadig en glimrende trækkraft, og mange af dem er sågar terrængående. Se for eksempel den smarte, lille Storm 1/8 Monster Truck, som når en top hastighed på hele 35 kilometer i timen, og som er forsynet med firhjulstræk for optimale køre egenskaber. Du kan finde et bredt udvalg af fjernstyrede biler med såvel batteri dreven som brændstof dreven motor hos holte-modelhobby.dk

Astrid Pedersen