0

Ultimativ dekoration: Inviter dine gæster med stil

Har du også et kreativt gen, der bare ikke lade være med at gøre noget ud af invitationer, fester og alt dekorativt hertil? Så har vi i denne artikel samlet nogle gode bud på, hvordan du kan udforske det gen yderligere og blive klogere på, hvordan du skaber noget helt unikt, så din fest vil blive husket mange år frem.

Brug stencils til invitationerne

Hvis du gerne vil gøre din fest ekstra personlig og gøre folk opmærksom på, at den virkelig betyder noget for dig, så skal du gøre noget ud af festen fra start – altså allerede ved de invitationer, du sender ud. Her kan du eventuelt vælge at sætte stencils på dem, når du sender dem ud. Det kræver noget tid, men det viser til dine gæster, hvor meget du går op i det her.

Lav et tema til festen

Enhver god fest bliver lidt sjovere, hvis der er et tema, som man skal følge. Det giver en lille udfordring til gæsterne, men du ved, at dem, som rent faktisk møder op, har gjort ekstra meget ud af det. Og hvis folk ikke kommer, så er det helt fint, fordi festen bliver bare sjovere, når alle kan være sammen om det samme tema.

Flotte bordkort

Vil du gerne afholde et lidt mere formelt arrangement, så kan flotte bordkort være en idé. Hvis der samtidig er flere mindre grupper inviteret til din fest, kan du samtidig også sikre dig, at de folk, som rent faktisk kender hinanden, kommer til at sidde ved siden af hinanden, så du undgår en akavet stemning.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *