0

Tid til nye negle

Kender du det, at den gamle neglelak på neglene er ved at være slidt, og det er på tide, at der kommer ny neglelak på neglene? Så kender du sikkert også til, at man bliver ved med at bruge de samme farver om og om igen, fordi det er det sikre valg, og man ved, hvordan resultatet bliver.

Men selvom mange af dem, der bruger neglelak, som oftest kun laver ensfarvede negle, så kan det være spændende at udforske de mange teknikker, der findes. For der er nemlig ingen, der har sagt, at ensfarvede negle, er de eneste negle, man kan lave. 

Leg med farverne

Der findes mange forskellige teknikker til at lægge neglelak, der kan være med til at skabe vidt forskellige udtryk på neglene. Med disse teknikker er det både muligt at lave nogle vildere udtryk, hvor man bruger neonfarver eller lave nogle vilde mønstre på neglene, og man kan også lave nogle mildere udryk på neglene. De milde udtryk på neglene kan både laves i form af de klassiske ensfarvede negle, negle i pastelfarver eller med nogle milde mønstre på. Derudover kan man også lave negle med teknikken baby boomer, hvor man lader én farve fade over i en anden. På den måde skaber man et blidt udtryk med en fin overgang, hvor man skaber mere spil på neglene, end hvis man blot brugte én farve over hele neglen. Denne teknik kan bruges med mange forskellige farvekombinationer, og kan bruges til mange forskellige anledninger.

Så ønsker du, at der skal ske noget nyt med dine negle, så udforsk de mange forskellige teknikker, der findes, til at lægge neglelak, så du kan få smukke og kreative negle.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *