0

Slidstærke kantblokke fra Skagenbeton.dk

Uanset hvilken type kantblokke, du er på udkig efter, så kan du med garanti finde dem på Skagenbeton.dk. Vores store udvalg byder på intet mindre end 20 forskellige kantblokke, som fås i et væld af størrelser, udformninger og farver. Farvepaletten bevæger sig fra den klassiske grå til sort, hvid, gul, rød og forskellige farvemix til dig, der gerne vil sætte noget ekstra kulør på hverdagen. Kantblokke er velegnede til mange formål og er til særligt stor nytte, når det kommer til kantafgrænsning, opbygning af støtte- og læmure og anlægning af bede.

Kantblokke med skarpe eller slåede kanter?

Hos Skagenbeton.dk kan du selv vælge, om du ønsker kantblokke med slåede eller skarpe kanter – vi har et bredt sortiment af begge typer. Når du vælger kantblokke med affasede og skarpe kanter, får du et enkelt og stilrent udtryk, som desuden går godt i spænd med størstedelen af de havefliser, der findes på markedet. Vælger du derimod kantblokke med slåede kanter, får du et rustikt og råt look, som er sjældent og mere unikt.

Skagenbeton.dk har mere end 80 års erfaring

I 1937 blev Skagen Cementstøberi A/S stiftet på Chr. Xs Vej i Skagen. I 1963 blev Ejner Nielsen en del af virksomheden, og med årene har cementstøberiet udviklet sig til det, som det er i dag; en online webshop med glade og tilfredse kunder spredt ud over hele Danmark. Skagenbeton.dk drives i dag af Ejner Nielsens søn og barnebarn, som sammen med deres medarbejdere arbejder hårdt for at bevare firmaets gode ry, der vidner om loyal service og produkter i høj kvalitet. Hvis du har spørgsmål til dit køb og valg af kantblokke, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores engagerede og kompetente medarbejdere sidder klar med brugbare råd og fagkyndig vejledning på telefon +45 98 44 17 55 og mail skagenbeton@skagenbeton.dk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *