0

Skal man købe en ny eller en brugt traktor?

En traktor er en uundværlig del af meget arbejde. Selvom vi ikke kan lide at køre efter en traktor på landevejen, er de fleste af os glade for det arbejde, de hjælper os med at udføre. Traktorer anvendes i gartnerbranchen, i landbruget, i fødevarebranchen og også i privaten.

Hvad enten du skal bruge traktoren til små opgaver derhjemme eller du driver en større virksomhed, bør din første overvejelse, når du skal anskaffe traktor, være: Ny eller brugt? Der er fordele og ulemper ved begge dele, men som det også er med biler, kan der være penge at spare ved at købe brugt.

Mange steder i landet kan du finde forhandlere, der både tilbyder brugte og nye traktorer. Præstbo maskiner er baseret i Nordjylland, men har et forgrenet netværk ud til alle landsdele. De forhandler mærker som Landini, McCormick, Calpadana og SEP.

Overvej dine krav til traktorens kapacitet

Når du skal vælge traktor, er det vigtigt at overveje hvad dine krav er til traktorens kapacitet. Forskellige arbejdsopgaver kræver forskellige egenskaber, ligesom det ikke er lige meget om traktoren skal anvendes mange timer dagligt eller bare en gang hver anden uge.

Er traktoren til husbehov, kan det især være en god idé at overveje en brugt traktor. Det gør ikke så meget, at en traktor ikke kan køre sin tophastighed eller løfte sin maxvægt længere, hvis du ikke har travlt eller skal løfte meget tunge ting. Der kan spares mange penge ved at købe en ældre traktor af god kvalitet.

Har du behov for at bruge traktoren hver dag til tunge opgaver, kan det være en fordel at kigge på nye eller let brugte traktorer. Du kan orientere dig i det store udvalg i det gratis katalog på hjemmesiden, samt søge efter bestemte mærker og modeller. Måske finder du din næste traktor i dag!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *