Skab festens rammer med konfettirør

Prøv at forestil dig, at du selv hver gang ved en festlig anledning skulle kaste hvert stykke konfetti rundt i håndmængder for at skabe en festlig ramme.

Det ville ende med et lidt fesent resultat, hvor du hverken ville få spredt konfettien godt nok eller få fremmanet den forventede festlige stemning.

Løsningen er at bruge nogle konfettirør, som nogle folk tror, er fyrværkeri, da de forveksler dem med romerlys, men konfettirør er på linje med bordbomber og kan benyttes af stort set alle under kyndig bevågenhed og gennemlæste instruktioner, specielt hvis man er i en ung alder som bruger.

Man trækker eller drejer i en udløser på konfettirøret, og så lyder der er brag, og konfetti af forskellig art vil hvirvle op i luften fra trykket i røret og dale ned, mens lyset fra omgivelserne rikochetterer sig i farverne fra de enkelte konfetti-stykker.

Hvis du vælger konfettirør fra All4party.dk, så er der rør til mange anledninger, såsom guldrøret, der egner sig en stor anledning såsom et guldbryllup, hvor man kan vække det heldige par med drønet fra sådan et konfettirør.

Eller hvad med at overraske din udkårne på en anderledes måde en morgen med et konfettirør, der smider hjerter omkring sig? Så efterlader du da et uforglemmeligt minde.

Konfettirør fås i flere forskellige størrelser.

Anders Lundtang Hansen