Sådan vælger du de rigtige hair extensions, så du kan få længere hår

Drømmer du om at få længere hår, men er der lang tid til, at dit eget hår bliver så langt, som du ønsker? Så kan det være en god ide for dig, at du overvejer hair extensions i stedet. De kan med et gøre, at du får længere hår.

Et godt sted for dig at købe hair extensions til at sætte i håret er på hjemmesiden hotinhair.dk. De har et stort udvalg af extensions, hvilket gør det nemt for dig at finde den, der passer til dit behov. Det kan både være i forhold til, hvilken farve hår du gerne vil have, men det kan også være i forhold til, hvordan du gerne vil sætte dine extensions på. Det er der nemlig også forskel på. 

Ved hot fusion sætter du hair extensions på ved at varme vokstotterne op og rulle dem om dine egne hårtotter. Det er en meget nem måde at sætte extensions på med og kan næsten ikke ses. 

En anden måde, som du kan sætte dine extensions på med, er cold fusion. Der sidder en mikroring i enden af extensiontotten. Den åbner du med en særlig tang, så du kan sætte den rundt om spidserne på dit eget hår. Denne metode er meget skånsom over for dit eget hår og gør det nemt at tage extensions af og på – og at bruge dem flere gange.

Du kan også vælge ultra sonic extensions, hvor du sætter dine hair extensions på ved hjælp af ultralyd. Det er også en metode, der er meget skånsom over for dit eget hår. Det er derfor også en rigtig god mulighed for dig. 

Ved trense hair extensions har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige påsætningsmetoder. Det kan være, at de bliver syet eller flettet ind i dit eget hår. Det betyder selvfølgelig, at du skal være indstillet på at have dem siddende i noget tid. Du kan også sætte dem på med microringe, hvor det er noget nemmere at tage dem ud, hvis du har brug for det. 

Emilie Jacobsen