0

Sådan sælger du dine brugte møbler

De fleste af os tyer til Facebook, når vi skal finde en ny familie til vores gamle møbler. Her bliver der nemlig solgt alt fra tøj og legetøj til interiør og møbler. Det store udbud er fedt for køberen, men kan også være en udfordring for dig som sælger. Derfor får du nu en guide til, hvordan du kan gøre netop dine møbler mere attraktive på de sociale medier.

Gode billeder

Det kan i forvejen være svært at vurdere kvaliteten, udseende og størrelse på møbler online. Derfor er det vigtigt, at du får taget nogle gode billeder og er omhyggeligt med det. Det bedste du kan gøre er, at tage billederne imens dine møbler er en del af indretningen. På den måde bliver det nemmere at forestille sig dem i sit eget hjem.

Den rigtige pris

Det kan være svært at vurdere, hvad din brugte sofa er værd. Det kan derfor være en god ide, at surfe lidt rundt og se hvad andre tager for lignende møbel. Det er jo trods alt de andre sælgere, som du kommer til at konkurrere med. Hvis du stadig er i tvivl, så kunne du prøve at starte din egen auktion, hvorefter du sælger til at højst bydende.


Vær ærlig

Vær altid ærlig om møblets stand. Hvis det er godt brugt, så fortæl at det er brugt. Det giver dig meget mere troværdighed, og dit slag går derfor nemmere igennem.

Brug Ordrit

Fragten og usikkerheden om modtagelsen af produktet er en ting der kan få købere til at springe fra. For at undgå den udfordring, kan du bruge Ordrit. Appen fungerer nemlig som en meget simpel webshop, hvor der er click & collect og sikker betaling med kort eller mobilepay.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *