Rengøringen gøres bedst via Nowas

Skal der gøres utilfredsstillende rent med helligdage her og der med noget skrammel af maskiner, dårlige rengøringsartikler, elendige pudseklude og ugunstige støvekoste?

Så skal du vælge nogle andre som leverandør til det…

Men hvis du agter at gøre formfuldendt rent i dit firma via enten eget rengøringspersonale, de ansatte, eller hvis du er et rengøringsfirma, der er hyret ind for at gøre rent hos forskellige virksomheder, så får du alt – som i ALT – det nødvendige fra den mindste støveklud til den store gulvvaskemaskine og det hele derimellem hos Nowas.dk.

Du kan betragte Nowas.dk som storleverandøren af alle de ting, du skal bruge til at gøre rent med, helt fra de bitte små elementer til de helt gigantiske og videre ned til de meget specifikke.

Med tingene fra Nowas er du altid klædt godt på – vitterligt – til at gøre rent, da du også kan få det relevante sikkerhedsudstyr hos dem til at håndtere de harske kemikalier af nogle gedigne rengøringsmidler – som du selvsagt også finder hos Nowas.

Deres produktsortiment dækker over alt fra det, man skal bruge, hvis toilettet derhjemme skal gøres rent til, hvis det store fælleslokum trænger til en ordentlig overhaling efter et velbesøg fra et kobbel mennesker.

Og hvis du køber tingene hos Nowas, så er der gode penge at spare, hvorfor det anbefales, at man køber de nødvendige ting – og mere til, så man er helgarderet – ad store omgange såsom engros-partier, så man for det første har et godt lager af både de nødvendige og specifikke rengøringsartikler, hvis behovet skulle opstå, og for det andet ikke løber tør i en akut situation, eller hvis man ender i en atypisk anledning, hvor et bestemt produkt skal bruges.

De har rengøringsmaskinere, værktøjet, udstyret og alle andre artikler til, når der skal gøres rent i et mindre firma, en stor kontorbygning eller for den sags skyld bare derhjemme.

Anders Lundtang Hansen