Raffinerede og rå plankeborde fra Thors Design

Hvis du er en kæmpe fan af den nye indretnings tendens, som – i lighed med den generelle strømning i tiden – handler om genbrug, bæredygtighed og langtidsholdbart design, vil du være vild med Thors Design. Thors Design er især kendt for sine smukke og unikke plankeborde, som pynter i ethvert hjem – fra det rustikt indrettede til det minimalistiske. Et plankebord fra Thors Design passer fint ind i den rå New Yorker lejlighed med glatte beton gulve og blottede murstens vægge samt københavner lamper og andet sejt decor. Og lige så elegant passer et af de raffinerede plankeborde ind i mere landlige og traditionelle omgivelser, eller som et råt supplement til Danish Design stilen.

Plankeborde fra Thors Design – lækkert design og genbrug i smuk kombination

Med et plankebord fra Thors Design får du alle fordelene i eet. Du handler lokalt – alt råmaterialet til et Thors Design plankebord kommer fra Danmark. Godt nok stammer det massive Azobé træ, som udgør bordpladerne i plankebordene, i første omgang fra Afrika, hvor det for tres år siden blev hentet hertil for at tjene som bolværk i danske færgehavne, men der er stadig tale om bæredygtigt genbrug.

For det første har træet udtjent sin værnepligt, og udstået de danske vejrlig gennem mange årtier. Og for det andet er træet i sig selv så fyldt med konserverende olier, at ingen imprægnering er nødvendig. Alt i alt 100% økologisk, naturligt og bæredygtigt. Og så fremstår hvert enkelt plankebord helt enestående i sit udseende, da forarbejdningen af træet er holdt ganske minimal, så træets personlighed får lov at skinne igennem.

Et plankebord fra Thors Design holder hele livet

Det, at træet i plankebordene har været udsat for skumsprøjt og solskin gennem seks årtier, er din garanti for, at dit nye plankebord vil holde minimum seks årtier mere. Kig ind på thors-design.dk og find dit nye plankebord i smuk og uspoleret Azobé.

Astrid Pedersen