0

Professionelle lagerreoler reducerer spildtid og skaber overblik i hverdagen

I enhver virksomhed er logistik og systematik nøgleord, når det gælder om at få hverdagen til at hænge sammen. Overblik og orden er vigtigt for at undgå spildtid, især hvis din virksomhed har en fysisk butik eller et lager. Hvis du vil organisere dit lager bedre, er det en fordel at investere i lagerreoler.

Lagerreoler fås i et væld af størrelser og i forskellige materialer, men fælles for dem er, at de er større og mere robuste end normale reoler. De fleste lagerreoler kan også tilpasses perfekt til dine forhold, og kobles sammen på forskellige måder.

Nogle af markedets mest kendte lagerreoler er de såkaldte HI 280. De er lavet af galvaniserede plader, og kommer i alsidige standardstørrelser. Gavlene varierer i højde fra 1,6 meter til 3 meter, hvorfor du kan udnytte dem hvad enten der er højt eller lavt loft i din lagerbygning.

Hyldernes dybde varierer fra 0,3 meter til 0,8 meter, så du kan opbevare særdeles dybe emner. Længden på hylderne kan blive fra 0,9 meter til 1,3 meter, og derfor er der også mulighed for at lagre længere varer.

Reolerne er nemme at samle, da det ikke kræver brug af værktøj. De er oplagte til opbevaring af alle typer produkter, fra tømmer til tøj til toiletpapir.

Nye eller brugte lagerreoler kan optimere din virksomhed

Når du køber indretning til lageret, kan du også overveje at købe brugte reolsystemer. Den store fordel er at du sparer en masse, og ofte er reolerne på ingen måde slidt ned. Mange virksomheder sælger deres reoler af forskellige grunde – enten er virksomheden flyttet til andre, mindre eller større lokaler, eller også har den ikke brug for reolerne længere.

At købe lagerreolerne er dog ikke hele historien. Du må også grundigt overveje, hvordan du bedst indretter pladsen på dit lager. Det kan mange forhandlere heldigvis give dig råd og vejledning i.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *