Professionel erhvervsrengøring fra PA rengøring

Som butiks indehaver, cafe ejer, restauratør, hotel manager eller måske indehaver af en privat institution, klinik eller hospital keder du alt ti vigtigheden af at kunne præsentere et rent og pænt miljø for kunderne. Snavsede omgivelser virker hverken indbydende eller hygiejniske, og efterlader kunden med en fornemmelse af slitage og en negligerende holdning til butikken eller caféen. Det er meget vigtigt at holde en høj rengørings standard – dette gælder såvel for den lille tøj forretning som for stor magasinet og supermarkedet, og i særdeles for de nærings drivende. Dette kunne være alt fra den lille morgen café over de lidt større restaurationer og til deciderede industri køkkener og storkøkkener. Her er rengørings og hygiejne standarden af alt afgørende vigtighed, når det handler om at holde forretningen gående – for overholder du ikke de meget strenge retnings linjer, der er sat op for opbevaring af fødevarer og rengøring omkring dem, kan du risikere at blive lukket af Fødevarestyrelsen – eller få en sur smiley, hvilket igen kan skræmme mange kunder væk.

Hos PA Rengøring tilbyder vi erhvervsrengøring udført af top professionelle rengørings folk. Vort personale består udelukkende af erfarne personer, som gennem mange år i rengørings branchen har lært alt om de forskellige typer rengøring til erhverv og private. Når du hyrer rengøringshjælp fra PA rengøring til dine erhvervs lokaler, får du udelukkende top professionelt personale, som er specifikt instrueret i de standarder og regler, der hersker på netop jeres område. Vi kan udfærdige et tilbud, der er specielt tilpasset din virksomheds størrelse og type, således at du ender med en yderst konkurrence dygtig pris – uden at vi på nogen måde går på kompromis med kvaliteten. Vore medarbejdere er alle loyale og pålidelige folk med stor faglig stolthed og ekspertise. Med en aftale om erhvervsrengøring hos rengoringsfirma.dk, er du garanteret fortrolighed og professionalisme – vi bestræber os på, at du på kontinuerlig basis får glæde af den samme medarbejder. På den måde undgår du usikkerheden og utrygheden ved konstant at skifte rengørings hjælp.

På vores hjemmeside, rengoringsfirma.dk, kan du læse mere om hvilke forskellige typer rengørings assistance, vi tilbyder. Erhvervsrengøring er blandt vore helt store forcer, og vi bestræber os på at tilpasse vore tilbud, så de er skræddersyet til den enkelte kundes ønsker og behov.

Læs mere om vore kompetencer inden for erhvervsrengøring og andre områder, som for eksempel kontor rengøring, vindues polering og ejendoms service på rengoringsfirma.dk, og kontakt os eventuelt for et uforpligtende tilbud.

 

 

Astrid Pedersen