Pas på hovedet og køb en cykelhjelm

Følelsen af at komme ud i den friske luft på sin elskede cykel er noget, som de fleste nyder. Det er dog vigtigt, at vi stadig tager vores forbehold. Hvis du gerne vil føle dig tilpas i trafikken og ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så skal du nemlig have fat i en cykelhjelm. Det er vigtigt, hvis du vil passe på hovedet og mindske risikoen for hovedskader, hvis du skulle være så uheldig at styrte. Der er efterhånden flere og flere, der bruger det, og hvis du finder en, der er behagelig at have på samtidig med, at den også er pæn, så er chancen også større for, at du tager den på hver dag. Man ved aldrig, hvornår der kan ske et uheld, så det er vigtigt, at du hele tiden er forberedt og er godt klædt på. 

Find din nye cykelhjelm hos Bike&Co

Bike&Co er en af Danmarks største cykelkæder med butikker spredt over hele landet. De tilbyder blandt andet et stort udvalg af cykelhjelme, som alle opfylder de sikkerheds krav, der stilles til en cykelhjelm. Her kan du være sikker på, at du kan finde en cykelhjelm, der passer lige netop dig – både i forhold til størrelse, men også model og design. Udvalget byder på cykelhjelme fra en lang række kendte mærker såsom Bell, Giro, Uvex og Abus. Der er både til damer, herrer, teenager og børn – der kan derfor købes cykelhjelme til hele familien her. 

Hvordan vælger man den rigtige cykelhjelm? 

Det er vigtigt at vælge den rigtige hjelm – ellers kommer den aldrig på og bliver gemt bagerst i skabet. Cykelhjelmen skal være rar at have på og have den rette størrelse. Den skal sidde vandret på hovedet og ikke ryge langt om i nakken, for ellers beskytter den ikke optimalt. Derudover skal remmene være stramme og sidde til, men det skal stadig føles behageligt. 

Klik ind på deres hjemmeside og få et nærmere indblik i det imponerende udvalg af cykelhjelme. Hos Bike&Co er du altid sikret konkurrencedygtige priser og den bedste service. De er blandt andet de billigste i Danmark, når det kommer til cykelhjelme fra det populære mærke Bell. Hvis du er i tvivl om det mindste eller mangler svar på nogle spørgsmål, så er medarbejderne klar til at hjælpe dig, så du ender ud med den rette cykelhjelm. Du kan både købe den på deres webshop, men også i en af deres lokale butikker. 

 

 

 

 

 

Michelle Løhde