0

Optimer din arbejdsplads med kursus i teamudvikling

Samarbejde. Et ord som for nogen bringer glæde og andre gru. Med et kursus fra Zephyr Consulting i teamudvikling bliver gruen vendt altid til glæde. Samarbejde kan være svært til tider, men med vores kursus vil dine medarbejdere komme ud på den anden side som et styrket fællesskab.

Fokus på individet og individet i gruppen

Vores teamudvikling består af en blanding af personlighedstests, praktiske lege og øvelser, teori samt opgaver, der skal løses med Playful Learning. Med Playful Learning kan man have nemmere ved at forstå og huske forskellige resultater og øvelser, da man engagerer sig i øvelsen med hænderne. Når vi er kreative med vores læringsmetoder, forstår vi bedre. Dette er også med til at skabe værdi for dig, når du booker et kursus hos os. Vi bruger vores personlighedstests til at få bedre indblik i den enkeltes styrker og kompetencer. På den måde kan vi sammensætte de mest optimale hold.

Det trygge rum

Hos Zephyr Consulting går vi højt op i at skabe et trygt rum, hvor dine medarbejdere føler sig komfortable nok til at udtrykke sig og give sig 100%. Vi går op i at teamudvikling skal være en positiv oplevelse, der skaber en værdifuld forandring efter gennemførelse. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor ledelses- og medarbejderområdet, så du kan trygt booke et kursus hos os.

Skræddersyede løsninger

Vi går op i, at du får det ud af kurset, som du ønsker. Derfor er vi i tæt kontakt med dig og din virksomhed ift. målsætning og ønsker. Tag et kig på vores hjemmeside allerede i dag og find flere informationer. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Vi står klar til at hjælpe dig og dit team.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *